Toggle Mobile Menu

Kontakt ejendomskontoret 

Ejendomkonstoret er dit lokale servicekontor. Her kan du få svar på alle spørgsmål vedrørende AKB / KAB og din bolig samt få løst de fleste problemer

Her finder du os:
Lillekær 2, 1.th
2610 Rødovre
T 36 75 24 01
ek-milestedet@kab-bolig.dk

Personlig henvendelse:
Alle hverdage fra kl. 8.30 - 9.30
Torsdag tillige fra kl. 16.30 - 17.30

Telefonisk henvendelse:
Alle hverdage fra kl. 9.30 - 10.30

 

På ejendomskontoret kan træffes følgende personale:

Ejendomsleder Søren Lillevang
Assistent May-Brit Pakka Pritzl
Ejendomsmester Frank Vorborg

AKB’s servicemedarbejdere Ved Milestedet er:

Servicemedarbejder: Bent Svensson
Ejendomsmester: Frank Vorborg
Servicemedarbejder: Lars Pedersen

AKB’s servicemedarbejdere er lette at skelne fra øvrige håndværkere. Medarbejderne bærer AKB’s arbejdstøj, der er mærket AKB på ryggen.
På brystet i venstre side er arbejdstøjet forsynet med et AKB-logo og medarbejderens navn. Endvidere er alle medarbejderne udstyret med et ID-kort med billede.

Akut problem:
Opstår der akutte problemer uden for ejendomskontorets åbningstid, kan du via ejendomskontorets telefonsvarer få oplyst diverse telefonnumre på servicemedarbejderne samt afdelingens tilsluttede døgnservicefirmaet. Desuden er servicemedarbejdernes telefonnumre oplyst på samtlige opslagstavler. Afdelingens servicemedarbejdere er ikke omfattet af en egentlig vagtordning, men vil ved henvendelse stå til rådighed, hvis et akut problem opstår.

Du kan altid kontakte en servicemedarbejder på ejendommens arealer, hvis der skulle opstå et akut problem inden for den normale arbejdstid.